arjuna nduweni kapinteran yaiku?

Kato

arjuna nduweni kapinteran yaiku?

  1. mabur
  2. nombak
  3. manah
  4. nembang
  5. Semua jawaban benar

Jawaban: C. manah.

Dilansir dari Ensiklopedia, arjuna nduweni kapinteran yaiku manah.

Bagikan:

Tags