Ieu di handap judul-judul kakawihan barudak nu populér dina Sastra Sunda, nyaéta?

Ieu di handap judul-judul kakawihan barudak nu populér dina Sastra Sunda, nyaéta?

  1. Oray-orayan
  2. Pacicipoci
  3. Hompimpah
  4. Talak Tilu
  5. Semua jawaban benar

Jawaban: A. Oray-orayan.

Dilansir dari Ensiklopedia, ieu di handap judul-judul kakawihan barudak nu populér dina sastra sunda, nyaéta oray-orayan.

Baca Juga  Pada masyarakat yang stratifikasi sosialnya tertutup, mobilitas sosial vertikal naik sulit dilakukan oleh lapisan bawah. Hal ini disebabkan oleh?

Leave a Comment