Jeneng liyane saka wayang dupara yaiku wayang?

Kato

Jeneng liyane saka wayang dupara yaiku wayang?

  1. Wahyu
  2. wong
  3. Kancil
  4. Semua jawaban benar
  5. Semua jawaban benar

Jawaban: C. Kancil.

Dilansir dari Ensiklopedia, jeneng liyane saka wayang dupara yaiku wayang kancil.

Bagikan:

Tags