Kadaharan nu aya dina gambar di luhur rasana?

Kato

Kadaharan nu aya dina gambar di luhur rasana?

  1. asin
  2. haseum
  3. pait
  4. Semua jawaban benar
  5. Semua jawaban benar

Jawaban: A. asin.

Dilansir dari Ensiklopedia, kadaharan nu aya dina gambar di luhur rasana asin.

Bagikan:

Tags