Kantor Berita Antara wis ngandharake yen wis dumadi banjir dan longsor ing Trenggalek. ngandharake tegese?

Kato

Kantor Berita Antara wis ngandharake yen wis dumadi banjir dan longsor ing Trenggalek. ngandharake tegese?

  1. ngabarake
  2. nyritakake
  3. ndhongengake
  4. nduduhake
  5. Semua jawaban benar

Jawaban: A. ngabarake.

Dilansir dari Ensiklopedia, kantor berita antara wis ngandharake yen wis dumadi banjir dan longsor ing trenggalek. ngandharake tegese ngabarake.

Bagikan:

Tags