Parab lauk nyaéta?

Kato

Parab lauk nyaéta?

  1. pélét
  2. huut
  3. jukut
  4. Semua jawaban benar
  5. Semua jawaban benar

Jawaban: A. pélét.

Dilansir dari Ensiklopedia, parab lauk nyaéta pélét.

Bagikan:

Tags